Duurste Huis Nederland Funda

Diposting pada

Dit moet je weten. In deze lijst zien we er drie die er vorig jaar ook instonden.

Pin Op Huis Bouwen

Een royale villa met privépark van maar liefst 1 7 miljoen.

Duurste huis nederland funda. Dit zijn de 10 duurste huizen die te koop staan op funda. Werk voor de makelaars dus. Het is geen huis waarin je je verloren voelt ondanks de oppervlakte van 980 m2 verdeeld over twee woonverdiepingen.

Quote zet traditioneel de tien duurste huizen die te koop staan op een rijtje. Bekijk deze woning op funda. Deze zeven woningen staan te koop op funda voor meer dan 6 miljoen.

De hoofdwoning op het landgoed is in 1923 gebouwd met maar liefst 980 vierkante meter woonoppervlak. Zoek je huizen te koop in nederland. Kerstversiering als je huis te koop staat.

Kijk rond op het duurste landgoed dat te koop staat op funda. Op funda vind je nu een ruim aanbod huizen in nederland. De duurste huizen staan vooral in wassenaar en aerdenhout en worden verkocht met zwembad wijnkelders en in een enkel geval een privé bioscoop.

Dit zijn de 10 duurste huizen die te koop staan op funda. Integendeel het landhuis heeft een heel prettige menselijke maat. De nummer één is echter.

De binnenkant is sfeervol ingericht met vijf slaap en vier badkamers. 17 miljoen mét dagverblijf voor de tuinman en talloze gebouwen. Het duurste huis dat op dit moment te koop staat in zwolle.

Je zult het niet verwachten maar een van de duurste huizen die in nederland op dit moment te koop is staat in heerlen. De hal is ronduit majestueus en als het haardvuur knappert in de monumentale marmeren haard dan kom je in de verleiding om je daar in een fauteuil te nestelen met een mooi glas wijn en het verder zo te laten. Niet zo gek dat dit fraaie landhuis uit 1958 met een perceel van 9 840 m2 in ons lijstje van duurste huizen van nederland terug te vinden is.

Dit zijn de 5 duurste funda woningen in nederland op dit moment 11 februari 2019 als het over grote kolossale over the top woningen gaat dan zijn we vaak geneigd om de grote plas over te steken en amerikaanse onderkomens onder de loep te nemen. In de top 5 van funda is deze woning klein bentveld veruit de duurste woning. Dit moderne stulpje van 8 miljoen is een en al design.

Voor het duurste huis in nederland dat nu te koop staat op funda wordt slechts een kleine 8 miljoen euro gevraagd. De villa in aerdenhout telt ruim 38 000 vierkante meter aan perceel oppervlak en bestaat uit meerdere complexen.

Pin Op Woningen

Pin Op Huizen

Lonbar Petrilaan 7 Overveen Huis Huizen Wonen

Pin Op Luxury Homes

Huis Te Koop Allee 2 7071 Bw Ulft Funda Huisstijl Architectuur Huizen

Huis Te Koop Steenbergen 6 En 8 1251 Cl Laren Nh Foto S Funda Landhuis Nederland Huizen

Verkocht Herenweg 96 A 2361 Ev Warmond Foto S Funda Huisstijl Huis Huizen

Huis Te Koop Strandweg 38 4328 Kl Burgh Haamstede Funda Thuis Ibiza Huis

Blijf Bij Met Villa Huizen Kastelen

Pagina Niet Gevonden

Het Duurste Huis Op Funda Misterdaily Gevel Woning Huis Ontwerpen Buitenontwerp

Agata De Bruynkade 35 Rotterdam Huisstijl Huizen Huis

Huis Te Koop Arentsburghlaan 3 2275 Tt Voorburg Foto S Funda Huis Foto S

Pin On Woningmarkt

Huis Te Koop Rossinilaan 9 1217 Ca Hilversum Funda Huisstijl Luxe Woningen Droomhuizen

Pin Op Luxury Homes

Riante Vrijstaande Villa Met Praktijkruimte Aan De Rand Van Een Nieuwbouwwijk Castor 47 Lemmer Onroerend Goed Huis Villa

Huis Te Koop Genhoes 4 1082 Bc Amsterdam Funda Luxe Woningen Architectuur Villa

Duurste Huizen Te Koop In Almere Wonen Voor Mannen Wvm Funda Huizen Te Koop Huis Te Koop Randstad Almere Fl Interieur Ontwerpen Vloerpatronen Huizen

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *